Over Fair Trade Original | Fair Trade Refund

Over Fair Trade Original

ONS VERHAAL

Wij zijn het merk van de eerlijke producten. Al sinds 1959. Ons assortiment is eindeloos breed en eindeloos lekker. En met elk product doe je iets moois voor jezelf en voor een ander.
Lees verder »

MEER OVER TANDOORI

Sri Lanka is een smeltkroes van culturen. Dat geldt ook voor het eten: met een heerlijke Indiase Tandoori is iedereen vertrouwd, net als met de speciale kruiden die erin thuishoren.
Lees verder »

MEER OVER KORMA

Met de smaak van daar. Korma is een geliefd gerecht in Sri Lanka. In India betekent korma ‘stoven’. Slow cooking dus eigenlijk. De kruiden worden in Sri Lanka gemengd tot deze geurige pasta.
Lees verder »

RECEPTEN MET ONZE KRUIDENPASTA’S

Heel even staat jouw keuken in Thailand, Sri Lanka, India of Zuid-Afrika . Ga aan de slag met onze originele producten. Met deze recepten waan je je in een handomdraai helemaal daar.
Lees verder »

LIEFDE VOOR KRUIDEN

Dit zijn Kalyani en Nimal, twee van onze kruidenboeren in Sri Lanka. Samen verbouwen zij kaneel, peper, kruidnagel en nootmuskaat die worden gebruikt in de Korma en Tandoori. Hun liefde voor de specerijen kun je letterlijk proeven. Als ze ons rondleiden over hun land en vertellen, loopt het water je in de mond.
Kom je mee?

LUNCHPAUZE IN DE KRUIDENFABRIEK

In Sri Lanka zelf worden de specerijen verwerkt tot de kruidenpasta’s Korma en Tandoori. Onder hun kleurige parasols zijn de medewerksters van MA’s Tropical Foods op weg naar de koele veranda. Na een paar uur schillen, raspen, zeven en koken is het nu tijd om zelf lekker te lunchen en even bij te kletsen. Geurende schalen met curries en dahl staan al klaar.
Zin om mee te lunchen?